Bener24fit

Våra Medarbetare

Vi är ett stort gäng medarbetare i ett mycket snabbt växande team där vi alla jobbar mot ett gemensamt mål, att leverera världens bästa hälsoprodukter med en oslagbar service och omtanke.

 

Vi finns på flera platser i landet och även internationellt.

Julia Larsson

Telefon: 0761024563
Blogg: Energisk Mamma
Story
Julia heter jag och bor tillsammans med min man Joakim och min son Joel.

Är en energisk och glad tjej som brinner för hälsa och träning. Jag tycker om att träffa människor och få hjälpa dem att nå just deras mål. Idag leder jag citywellness barnvagnsrace i Falkenberg och jobbar även med att göra falkenbergarna hälsosamma och aktiva.

Jag har använt Herbalife i 5 års tid. Från början använde jag produkterna för att jag ville bli piggare och få igång min mage som strulat i många år. Efter ca 2 veckors användning av produkterna så blev jag förälskad. Jag har alltid tagit min frukostshake och efterhand började jag att utöka mitt produktsortiment då jag ville förbättra mina träningsresultat samt även gjort en viktresa efter att min son föddes Dec-2013.

Jag älskar Herbalifes produkter och mår väldigt bra. Som småbarnsmamma är det viktigt att ha något som är lätt, går fort och som gör en pigg och för mig står Herbalife för alla dem sakerna. Andra resultat som jag har fått är en fungerande mage samt minskande utav acne och dålig hy. Men främst är det min energi som Herbalife hjälpt mig med. 

Linnea Sieker

Telefon: 0768034925
Story
Jag är undersköterska på Hallands sjukhus i varberg på kirugavdelningen och på min fritid håller jag på med Friidrott och kastar spjut. Kom 4 på J-SM i sommras 2014. Jag använder mej utav Herbalifes produkter för att jag ska kunna klara av att jobbat ett pass på sjukhuset och direkt efter åka och träna. Då jobbet är energikrävande behövs det något extra så att jag får tillbaka den energin jag behöver för att kunna träna. Jag tar även en shake efter min träning för att kunna återhämta mej snabbare så att jag orkar prestera på topp dagen efter.

Madeleine Claesson

Telefon: 0767900909
Email: Madeleine90@msn.com
Story:
Jag började använda Herbalife för jag ville gå ner i vikt och få mer muskler än fett och må bättre. Mina resultat har blivit enorma även om jag har en liten bit kvar. Men nu mår jag mycket bättre. Nöjdare med min kropp och är mycket piggare. Ångrar inte att jag började med Herbalife och kan varmt rekommendera det.

Jouline Nilsson

Telefon: 0702090088
Story:
Jag började med Herbalife för att jag inte kände mig nöjd med min kropp. Jag var väldigt överviktig och mådde dåligt av det. Och jag hade väldigt ont i mina fötter eftersom jag vägde så mkt. Nu när jag gått ner 12 kilo så mår jag mycket bättre och har inte ont i kroppen längre och känner mig mycket piggare och mer nöjd med min kropp. Tycker det är väldigt smidigt att få i mig rätt mat och det jag behöver med hjälp av shaken. Jag älskar Herbalife och jag har fått så mycket bättre självförtroende . Jag va väldigt lat innan och åt helt fel mat men nu orkar jag röra mig mer. Och barnvagnsracinget har även hjälpt mig med att gå ner i vikt. Jag älskar mitt nya liv

Ann-Sofie Nilsson

Telefon: +46706800118
Mail: anso_83@hotmail.com
Story:
Är sambo, har en dotter på 9,5 månad och kör lastbil. Jag började använda Herbalife för att gå ner i vikt. Jag har precis börjat min resa och har som mål till sommaren 2014 att gå ner 10 kg och springa Falkenbergs stadslopp på 1 mil. De går sakta men säkert neråt och jag är säker på att nå mitt mål. Min energi är på topp tack vare Herbalife vilket gör att jag orkar med livet som småbarnsförälder och sambo. Plus att jag har energin till att träna och den finns även kvar efter min träning. Ibland känner jag att jag hade kunnat göra ett pass till samma dag. De har jag aldrig känt innan jag började med Herbalife. De bästa med de är att de går snabbt att "tillaga" och jag kan äta de resten av mitt liv! De är helt enkelt väldigt bra mat! Så tveka inte! Hör av dig om du vill ha hjälp med att nå ditt mål!!! 

Vill du bli en i teamet?

Vi tillhör ett av Sveriges snabbast växande team som jobbar med Herbalife. 

 

Använd vårt formulär om du är intresserad av mer information så återkommer vi så snart vi kan. Vi är godkända för F-skatt och lägger stor vikt vid hög kvalitet.