Bener24fit

City Wellness i Falkenberg

Hos City Wellness i Falkenberg hjälper vi dig att nå dina hälsomål genom att ta fram ett kostprogram där du kombinerar Herbalifes världsledande näringsprodukter med vanlig mat i en optimal kombination. Produkterna gör dig pigg och energifylld samtidigt som dom med vår coaching kan hjälpa dig att nå din hälsomål..

 

- Bli piggare

- Gå ner i vikt

- Gå upp i vikt

- Fräschare hy

- Bättre träningsresultat

 

Kontakta oss för en gratis konsultation.

 

Joakim Larsson  
073-046 57 07  
joakim@citywellness.se  

Vi erbjuder kostnadsfritt

Behovsanalys

Vi går igenom dina personliga näringsbehov och ger dig ett förslag på en kostplan som passar just dig.

 

Hälsoträff

Vill du ge dig själv och dina vänner en hälsokväll där vi bjuder på smakprover på våra produkter samtidigt som alla får en grattis kroppsskanning och produktinformation.

 

Relaxtimme

Vi håller i kostnadsfria hudvårdskvällar där du och dina kompisar får en timmes ansiktsbehandling där vi går igenom hela hudvårdssortimentet. Vi bjuder även på smakprover på tilltugg och förfriskningar.

 

Företagshälsa
Söker du en piggare och effektivare personal har vi möjlighet att presentera en lösning under ett frukostmöte där vi bjuder på hälsosam frukost tillsammans med gratis skanning och produktinformation. Kostnadsfria uppföljningar månadsvis av all personal.

 

24FITCLUB

Gratis träning för alla! Vi erbjuder alla som vill att komma och träna i grupp med oss i allt från Zumba till Powerwalk.