Bener24fit

Instruktörer i Fristad

Laura Perez

Min stora passion i livet har alltid varit dans. Första gången jag debuterade på scen var jag bara fem år gammal... Dansat Street, hip-hop, jass, salsa, alla latinska rytmer och danser, sist men inte minst Argentinsk Tango... Vunnit tävlingar och fick som nitton åring flytta till Stockholm där jag började min karriär med Laila Bagge då vi tillsammans showade och turnerade ihop med Artister Även USA och Tyskland ) Levde på dansen i många år.. Medverkade i olika musikvideor, music Awards, Modevisningar, konserter och Melodi Festival där jag för övrigt deltog med min tjejgrupp 2003! Har jobbat som danslärare både för barn och vuxna under alla dessa år... Har även förr i tiden kört Latin Aerobics på b.la Onyx då det idag motsvarar Zumba...Dansen har alltid styrt mitt liv då jag inte kan vara utan. Idag känner jag mig berikad av all min erfarenhet och kan därför erbjuda spännande pass med många stilar i dans och styrka. Kombinera allt med riktigt bra musik som tar med oss på underbara glädjerika svettdroppar där själen mår bra efteråt! Med mig får ni det lilla extra som små överraskningar : ) Kallar mina pass för Latinmix & Sreet! För det är precis just det de är! Passar alla! Hälsan är det viktigaste vi har i livet... Motion i form av dans och Herbalife !!! Me Like : ) lägg på en dos av Laura Style and you will Smile❤

Christin Santana

Jag har tränat i hela mitt och det är ganska länge nu (snart 50) både proffisionellt och vid sidan av andra jobb. Så ibland har det blivit många träningspass under en veckas tid. Äter bra, näringsrik och mycket mat hela dagen men känner att jag behöver komplettera upp med Herbalife F1 Sportshake & Rebuild Strength vid tidiga morgonpass och kvällspassen.

 

Dagar då jag inte träna tidig morgon blir det ofta pannkakor gjorda på F1 näringsmåltid och extra protein F3. Mitt mål är att vara "fit", stark och pigg alla dom ca 18 h på dygnet. 

 

Kom i kontakt med Herbalife 1994 när jag öppnade Christins Aerobic och det är jag väldigt tacksam för idag.

 

BRA PRODUKTER = BRA RESULTAT om man använder dom rätt.