Bener24fit

Tanias Story

2014- 2017
2014- 2017

Så länge jag kan minnas har jag varit överviktig, jag testade allt & jag gick ner i vikt men det höll inte länge. 

Jag förbjöd mig själv att äta av vissa saker under perioder och när det var över så åt jag det & lite ( läs mycket) till. 

Men seriöst , mår man bra för att man är smal? Jag gick sedan ner i vikt och fick även grymma fitness resultat men mådde jag bra? Nej...det fattades något & det kallas för näring. 

Jag har sedan några månader tillbaka, ja sen i Mars varit slavislk med min frukost. No mather what så har jag fått i mig Shake, Te & Aloe. Jag ska var ärlig trodde inte att skillnaden skulle bli så stor men...MEN..wow!!! Den härliga energin, när man är pigg när man vaknar är oslagbar. 


 

Mina kära vänner, jag är själv överraskad över den energin jag har, därför blev det min mission att hjälpa så många som möjligt som vill MÅ BÄTTRE, tack vare min energi som gav mig ett glatt humör så vill jag röra på mig och sötsuget är reglerat så har jag på köpet  blivit tajtare...hur det kommer sig? Hmmm..följ mig på sociala medier så får ni veta det. 
 

Följ mig gärna på socialamedier 
Facebook Tania Markarian Benér
Instagram @pttania.se
Snapchat Taniamarkarian
Whatapp: +46733777677

så får ni se mina dagar, inspiration & motivation. 

​​​​​​​

Kramar från mig , 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln