Bener24fit

Mjukstarta istället för att rivstarta

Snart börjar hetsen, beach 2017 hit & dit,  precis minuterna innan klockan slår midnatt och siffran blir 2017 så kommer alla nyårslöften. Alla ska bli hälsosammare...och dagen efter bakfyllan har lagt sig är gymmen fyllda av hetsiga människor som ger ALLLT och lite till på löpbanden och i gymmet.

LUGN.....det finns ett annat alternativ. En hälsosam livstil förbjuder INGENTING, klart man kan äta godis, pizza, festa mm NÄR man VILL men man VÄLJER sina moments. 

Man faktiskt skiftar på sitt sätt att tänka. Istället för att äta något nyttigt då & då, så kan du faktiskt äta något onyttigt när du VÄLJER det. 

Jag har gjort ett litet "experiment" på mig själv. 

I 100 dagar skulle jag vara EXTRA STRIKT men jag får välja ut något jag vill ha, göra, äta, festa till ordetligt var 10e dag. 

Det innebär att jag skämmer bort min kropp med spa, går ut & äter, shoppar eller tar ett glas vin. 

Det har gjort att jag har haft ett "VARFÖR" jag har alltid haft något inom en rimlig tid att se fram emot och jag har ändå bränt centimetrar och byggt upp en stark kropp på de dagar som har paserat hitills ..

Jag är motiverad VARJE dag jag vaknar att hålla mig till kostschemat & ger 100% på mina träningspass och det är galet bra resultat av både styrka och en mer tonad kropp. 

Så varför börja stressa i januari när du kan smygstarta redan idag? 

Det är ju måndag, kontakta mig via sms 0733777677 eller maila mig HÄR så coachar jag dig online vart du än finns i Sverige (eller världen) 

Glöm inte att det är måndag & då har vi drop-in på City Wellness, idag är det min man Marcus som är på plats då jag ska på ett litet seminarie och lära mig mer om avslappning i vardagen. 

Kramar
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln