Bener24fit

Mina 100 dagars resultat...

Jag har höga krav på mitt jobb & framför allt mina pt klienters resultat då jag jobbar med garanterade resultat annars får dom pengarna tillbaka. 

När man gör en sån resa så är det viktigt för mig som personlig tränare att veta alla steg min klient går igenom, toppar & dalar . Därför kände jag att jag ville göra om den resan för att notera allt som händer med kroppen, humöret & aptiten. 
 

Jag växte upp som kraftigt överviktig och tills jag lärde mig konsten att äta rätt, träna för att underhålla den och kunskapen om inre stress var det en berg & dalbana, inte bara på vågen men även självkänslan.

Jag vet exakt hur mina klienter känner sig från det att dom kommer till mig till det att dom ser slutresulatten. Tänk att få förändra ett liv på det sättet precis som jag har förändrat mitt, här nedan ser Ni en bild på mig från 1998 när jag tog studenten jämfört med mig idag dubbelt så gammal..

Efter sommaren ville jag ta det ett steg längre och utmana kroppen i 100 dagar, men kosten & träningen. Nu har det gått 37 dagar och jag är mer än nöjd med det jag ser i spegeln..

Jag tyckte inte jag var tjock...nej nej nej , jag gillar bara att utmana mig själv och fördjupa mig i konsten att förvandla kroppen. 

Man måste ligga på framkant hela tiden, jag menar vem vill träna med en pt som inte står för det den presenterar? Jag menar man går inte till en tandlös tandläkare eller hur? 

Nu har jag börjat med fas 2 med många av mina tidigare pt klienetr som bränt mycket fett & vill bygga en muskelmassa med styrka. Det är såååå kul att se dom förändras steg för steg. 

Jag älskar mitt jobb som ppersonlig tränare och du kan läs mer om det på www.pttania.se  och boka en kostnadsfri pt konsultation. 

Följ mig gärna under mina 100 dagar på snapchat jag heter taniamarkarian där..

Stor kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln