Bener24fit

Min senaste tatuering...

Den senaste tiden har jag haft en person eller rättare sagt  några (men en av dom har varit det sjukligt) som har varit som besatta av mig, som vill mer än allt annat bara "trycka" ner mig, reta upp mig och förstöra för mig. Det har gjort mig ledsen då jag har hjälpt dom här mycket och även gett dom otroligt mycket kärlek och positiva komplimanger osv. 

Jag gillar att lyfta upp personer , att även om jag inte tycker att en viss person kanske är Miss Universe i almänhetens betygskala har jag som en god vana att ändå ta fram det vackraste dom har och ge en komplimang, för i mina ögon är själen i en kropp det finaste som finns och inte ytan. 


Men när en person säger något till mig och bara vill vara taskig så blir jag ledsen för tänk hur illa den personen igentligen mår som bara vill att jag ska må lika illa.

Fast jag har blockat den/dom personerna från mina sociala medier osv så fortsätter dom göra allt för att reta mig & sist jag hörde något var det att jag är en "dålig mamma", att en person försöker attackera mig genom mina barn är lågt & så lågt kan inte ens jag bemöta den personen om jag ens ansträngde mig.

När jag såg citatet " The beauty you see in me, is a reflecion of you" kände jag mig träffad. 

Tänk så många jag har runt mig som verkligen lyfter mig, berömmer mig, älskar mig, och minns man det så berör inte hatet lika mycket. 

Så idag var jag hos Qia på Pistolero och tatuerade in det på min kropp, så här såg det ut innan hon plastade in det 
 

Jag kommer fortsätta vara en snäll & varm person och låta dom elaka vara elaka för jag kan inte vänta mig att bli älskad av alla för vissa älskar ju inte ens sig själva :-)
 

Hur kan vi förvänta oss att barn i skolan ska sluta mobba andra när vuxna människor mobbar varandra hela tiden? Så mina vänner var rädda om eran personliga sfär och låt inte negativa personer infektera den, rensa lite som jag har gjort och uteslut dom ur din vänskapskrets, för om dom inte kan bemöta dig precis så som du är vacker inifrån & ut...låt dom gå. 
 

Massor med kärlek till er 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln