Bener24fit

En mobbad tjejs revanch...total LYCKA! 

Många undrar vad som driver mig som personlig tränare, vad som gör att jag ger allt för att mina klienter ska nå dom mål vi tillsammans har satt upp. 

Jag har själv varit i deras situation, jag växte upp som krafttigt överviktig. Jag tröståt för jag blev mobbad och det blev jag för jag såg inte ut som andra, när jag var liten var inte så många "överviktiga" och som vi vet kan barn vara elaka. 

Jag såg mig inte själv som "tjock" för när jag berättade hemma för mamma vad barnen i skolan sa, så sa hon att dom var avundsjuka och försökte trycka ner mig för att jag jämt var så glad. 

 

Jag visste ärligt talat inte att jag var "överviktig" för jag trodde jag bara skulle se ut så, min mamma var lite rund och jag trodde jag hade ärvt min form.

När jag började gymnasiet blev jag mer medveten och tog tag i det men det var jojo bantning (som mamma) , jag testade ALLT, A L L T, viktväktarna, banan dieten, Carolas Diet, Karolinska Dieten, Sluta äta Dieten, Inte äta på vardagar och äta allt på helgerna dieten, ja you name it och jag har testat det och inget fungerade! 

Om någon på min studentdag hade sagt åt mig att när jag är dubbelt så gammal som då skulle hjälpa andra gå ner i vikt, MÅ BRA och få dom att bli starka i kroppen och självförtroendet så hade jag ALDRIG trott dom! 
 

Studenten 1998 & Juni 2016
Studenten 1998 & Juni 2016

Så svaret till överskriften och varför jag lyckas är för jag VET EXAKT hur mina klienter mår när dom kontaktar mig, jag VET att man inte skyller ÖVERVIKT på ens "dåliga" KARAKTÄR, det finns så mycket bakom som andra inte ser..den man känner varje dag. Mitt jobb är inte bara att få dig att äta rätt & svettas, mitt jobb är att lära dig ÄLSKA dig själv...det är det VIKTIGASTE för mig, att du kommer se dig själv i spegeln och säga FY FAAAAAN VAD GRYM DU ÄR! ( Tro mig det är en ovärderlig känsla!)

Bilderna ovan fick jag av en kusin i veckan som hade hittat dom och det var först DÅ, jag såg vilken resa jag gjort fysiskt men framför allt PSYKISKT för när jag såg mina bilder så mindes jag exakt hur jag hemskt jag mådde inombords, jag tackar alla som tyckte jag var vacker då, jag kände mig aldrig ful men känslan idag att ha bästa hälsan, styrkan och det självförtroendet man får är ovärderlig! 

Idag jobbar jag endast med att lyfta upp människor, tro mig att vuxen mobbing finns är ju ingen nyhet, men som min mamma sa , dom är bara avundsjuka för jag alltid är så glad. :-) 
 

Barn slutar mobba i skolan, när ni VUXNA slutar mobba dom hemma. 

Och mina fd mobbare..... :-) varje gång jag ser er, fortsätter jag le för mitt mindset har på ALLA nivåer tagit mig längre än ER med hästlängder. 


Kramar från mig 

Tania
www.pttania.se 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln