Bener24fit

Min 100 dagars challenge

För 9 dagar sedan startade jag min egna lilla utmaning, och det är att på 100 dagar gå ner 10kg. Varför? Ja den frågan har jag fått av många då folk tycker jag redan är i en bra form & jag tackar ödmjukast MEN jag gör det för jag vill veta och känna alla faser mina kunder går igenom när dom anlitar mig. 

Visste Ni att det är hur lätt som helst att gå ner i vikt..man kan bara sluta äta. Men att gå ner i vikt samtidigt som du "tonar" kroppen det är minsann en konst. Jag jobbar med det som personlig Tränare ( läs mer HÄR) och jag vill utmana mig själv. 
 

Det hela handlar om att göra "jobbet" äta enligt Schema & inte hoppa över eller byta ut något. Samt att köra sina träningspass-där önskade jag att jag hade en PT TANIA som körde skiten ur mig då det är svårt att vara den som både pushar och envisas med att slippa. 
Jag blir väldigt MANISK och ENFORMIG när jag är på DIET vilket detta nu är, jag äter exakt samma sak vid exakt samma tid varje dag. Samma med träningen allt går efter ett schema.  Och jag bara ÄLSKAR det! 

 

Då kommer frågan, blir du inte frestad att äta en bulle osv...klart jag blir ! Om Ni visste vad jag har tänkt på just sötsaker men begäret att se resulten på min kropp är starkare. Och har man fokus på målet så kommer inget i vägen. 
 

Nu så är jag på dag 9 och jag är sååååå TACKSAM för alla härliga komentarer och push jag får av er som följer mig på snapchat & Instagram mm

Jag är så tacksam 

Kramar 
Tania

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln