Bener24fit

Roadtrip med Blixten Mcqueen

Vi har hela 3 dagar som vi ska spendera "on the road" och det hela började med att jag impuls köpte en bil förra veckan. Ja jag ska börja hela storyn från början. 

För några veckor sedan bestämde vi oss för att köpa vår drömbil och det blev en Tesla. 

men, men men den bilen kommer inte förrän i September , i slutet av September .

Vi sålde vår Range Rover för snabbt så nu är vi egentligen utan bil så min pappa ringde mig & sa att han har hittat en bil jag kan köpa och köra dom få bilturer vi hinner med ( han är trött på att jag lånar hans bil) jag trodde han sa att bilen kostade 70 000kr så jag tänkte att det kan vara en bra bil man kör ett tag och sen säljer. När han kom med bilen och då hade han betalt den åt mig och jag skulle swischa över pengarna sa han , jag blev lite skeptisk för man kan inte swischa 70.000 hipps Vipps då min pappa säger , nej INTE SJUTTIOTUSEN, jag köpte den för 7000kr!  

Så jag tittade ut & såg Blixten McQueen 

 

När min pappa redan hade lagt ut pengarna kunde jag inte med annat än att swischa och köra in den på bakgården på vår parkering, hmmm hur skulle jag förklara detta för Marcus? 

Hmmm, jag lägger fram det så som varje kvinna kan när hon gör ett knasigt impulsivt köp, jag menar den kostar ju lika lite som en cykel. :-) 

Och den är faktiskt skön att köra, inte Tesla style men ändå :-) 

Så idag ska vi ut på vår roadtrip i Sverige med just vår röda Blixten Mcqueen så vill Ni skratta och följa oss gör det på snapchat Taniamarkarian & Marcusbener eller 

Ni kan även följa oss på Instagram :-) håll tummarna och skicka gärna tips vart vi kan stanna och upptäcka era smultronställen.

Kramar
Tania

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln