Bener24fit

Träning med garanterad Energi

Idag händer det, idag startar jag & min vapendragare Angelica vår gemensamma träning utomhus och det blir inte bättre än att vi bjuder in DIG att träna med oss! Titta på videon för att förstå hur roligt du kan ha det på ett träningspass med oss två..

Vi kommer köra träningen utomhus med samling utanför City Wellness på skolgatan 27 i Borås kl 19. Vi kommer sedan därifrån ta oss tillsammans till en plats där vi kör vårt energiska, och helt fantastiskt roliga pass där vårt mål är att våra deltagare ska få en tsunami av endorfiner i kroppen.

Vi startar med 20 platser och  först till kvarn på plats, så jag hoppas vi ses ikväll. Oavsett väder så kör vi & hoppas det blir regn för då är det skönast att träna...

Nu kör vi!! 

Kramar 

Tania & Angelica 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln