Bener24fit

101år tillsammans

Nu är sommaren här och det blir ljuva nätter & varma dagar, igår var jag, Angelica & min man Marcus ute på stan & åt en god middag.

Vi har ju alla tre fyllt år senaste halvåret så vi tänkte fira våra födelsedagar tillsammans , trot eller ej så är jag äldst 37, Marcus 35 ( lammkött) & Angelica 29

Vi började med lite bubbel hos Angelica..
 

Sen fortsatte vi ner till stan för att äta på Vinci, men först lite bilder..

Vi har så roligt ihop, jag & angelica...vi klickar såååå bra ihop. Vi har lite planer då många efterfrågar Angelicas resultat & energi så inom kort kommer det vardags träning i form av en 24fitcamp med Angiestar ! Vi ska bara komma överens om vilken kväll i veckan..mer info kommer snart men snäääääälla följ oss på instagram @pttania.se & @angiestar så får Ni all info snabbare.

Det blev en sen kväll men det här citatet stämmer så bra på den här vänskapen...

Min man Marcus är också en sån person...min solstråle! 
 

Kramar från mig & glöm inte att på söndag har jag & Michela Castellari en liten utförsäljning av våra garderober..


Plats : City Wellness , skolgatan 27 
Datum : Sönd 5e Juni
Tid:17-19 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln