Bener24fit

Brun utan sol..

Vi har jobbat massor, M A S S O R så när det var varmt & soligt var vi på gymmet med våra dedikerade Pt klienter så jag & min man Marcus har inte hunnit vara mycket i solen & om sanningen ska fram så UNDVIKER jag den riktiga solen mer än den dos D vitamin den ger. 

Så en spray tan är något att föredra då jag vill skydda min hud mot farliga strålar och den bästa inom detta är Kith på Helens Beauty Center vi blev så nöjda! Boka tid online..HÄR
 

Dagen fortsatte med att schemalägga nya pt klienter som startar i juni och sen var det full fart mot storstaden för imorgon lyfter planet från Arlanda mot Kalamata..då min syster Michelle ringer upp & säger att TV4 har ringt angående sista uttagningen till fångarna på fortet "Tittarnas Lag" och nu är vi bland dom 10 paren & 2par  ska utses för att flygas ner till Frankrike & spela in Fångarna på Fortet redan nu i Juni...

En sak är säker kommer vi med...kommer Ni få skratta massor!!! 

Men nu är det riktig vaycayay feeling som osar av mig..


Följ bloggen nu & instagram så Ni inte missar något @pttania.se
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln