Bener24fit

Instagram

Jag måste erkänna att jag har inte hunnit blogga då det har varit sjukt mycket annat som har prioriterats och för en dyslektiker som mig så tar det ca 2h för varje blogg inlägg ( om jag ska ha med mlkt text då) och då passar Instagram utmärkt för där går det mycket fortare att uppdatera flödet och där MÅSTE ni ju följa mig..

Det är lite mer "levande" och up to date.. så håll ögonen öppna, för det händer MASSOR av roligheter i mitt liv just nu.

Men idag sitter jag en stor del just på kontoret & ska komma ikapp alla Pt konsultationer med klienternba som ska starta i Augusti & September 2016..

På lördag reser vi mot värmen igen & då ska du inte missa äventyret på Instagram & bloggen för vi kommer bli sååååå bortskämda med lyx av Herbalife.
 

Resmålet är Grekland & Costa Navarino i Kalamata...läääängtar ! 

Kramar från mig! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln