Bener24fit

Drömhuset..

Det är nästan overkligt hur livet vänder och hur bra det kan bli..

I slutet av November pratade jag & Marcus om hus, han ville köpa hus & jag ville bo kvar i vår fantastiskt fina lägenhet. 

Men jag lovade honom att jag kan ge det en chans OM vi hittar ett hus som passar mina krav..OM det gör det & jag visste att det var OMÖJLIGT , för att jag skulle få det bekräftat så jag kontaktade en vän Daniel Andersson som är fastighetsmäklare med kravlistan på ett hus och han svarade att det kommer komma ut ett hus på marknaden som har allt jag önskar mig...

När Catharina Andersson från Fastighetsbyrån kontaktade oss och berättade vilket hus det var och vi fick titta på det....då kändes allt så klockrent.

Första steget in i hallen och jag var KÄR, när jag såg resten av huset var jag SÅLD & det var som byggt & renoverat & skapat för OSS. Se HÄR

Varje rum, varje detalj, varje känsla var perfekt...en blick från Marcus & han mimade vad var det jag sa. 

Så igår var det en lättnad när vi skrev på alla papper och bokstavligt gjorde den största affären i vårt liv...hitills ;-) en bonus var att vi köpte huset av ett par som var så trevliga och med en inredningssmak i världsklass. 
 

Att ha möjligheten att uppfylla drömmar är magiskt & allt detta hade varit omöjligt utan hårt arbete med fokus på våra mål..


Kramar 

Tania

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln