Bener24fit

Focus

Dagen började på Östlings Salonger för en ny brun nyans i håret...and I love it!

Den 20e april kommer för alltid vara dagen jag upptäckte Fokus'et, dagen där poletten föll ner & dagen när jag upptäckte att jag verkligen har tagit ett steg utanför mitt gamla "mönster" .

Allt detta hände under 4 timmars föreläsning av Gerrain Jones en Herbalife medlem som lyckats så bra och mycket genom kraften av positiv tänkande & Fokus. 

 

Jag är en otroligt positiv person & har verkligen en positiv "flow" i min vardag..som Ni ser här..

Jag är så tacksam att jag har hittat min livskamrat som är på samma bana som mig & vi har gensamma mål, och vi arbetar TILLSAMMANS för att nå dit, vad det gäller hälsa,. livskvalite och tänkande & det viktigaste vi har sjukt roligt ihop. 

Att vi igår tillsammans åkte till Malmö för att lyssna på Garrain Jones var det bästa vi gjort & om vi var taggade på väg dit var det en droppe i havet mot energin på väg hem..

Tack Herbalife för bästa utbildningarna, världsklass motivation & energi som bokstavligt lyfter oss. Vilket fantastiskt företag!! Det bästa jag gjort var när jag tog beslutet att hjälpa  mig själv till ett hälsosammare liv & sen hjälpa andra må bra...för vad är viktigare än hälsan? Har du hälsan- har du allt! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln