Bener24fit

Morgongäst i Radion

Imorgon, den 11e April är jag gäst i radion. Jag fick förfrågan redan i januari och det var för att berätta lite om hur jag som mamma till 3 barn med 3 olika pappor får ihop livspusslet...just därför för jag har 3 underbara pappor till mina helt magiskt fantastiska barn som jag älskar över allt annat. 

MEN...det har inte alltid varit en dans på rosor, långt ifrån men om man har barnens bästa som prio ett och sätter sitt EGO åt sidan, så funkar det. 

Jag är 36 år men jag har levt ett liv som har tagit mig genom ett krig, till ett väldigt främande land, Sverige..jag har älskat det här landet från första stund och respkterat det .

Sverige är tryggheten för mig och folk som inte har förlorat allt & BOKSTAVLIGT ALLT och kännt sig lost...kan inte värdet av trygghet. 

Jag har förlorat allt hela 3 gånger i mitt liv, när jag var 4, när jag var 27 år & senast när jag var 32år...jag vet inte om jag kommer få frågan och berätta mer om det imorgon i radion men jag kommer verkligen berätta ur mitt hjärta. 

Jag har aldrig sett mig själv som ett offer, jag vet att man blir tilldelad dom "bekymmer" man klarar av att lösa..så just hit me! :-) 

Det som fått mig på "benen" igen har varit konsten att se allt från den ljusa sidan, så länge du har hälsan så har du ALLT! 
Pengar kommer & går, det gör ingen bättre eller sämre , men har du inte hälsan kan du inte göra något..DÄRFÖR har jag vigt mitt liv åt HÄLSAN, min, mina barns , min familj och alla mina klienter. 


Glöm inte lyssna imorgon på Sveriges Radio Sjuhärad ca 7.30 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln