Bener24fit

Mykonos & Östlings Salonger

Morgonen statade med frukost med min fina väninna Michela Castellari på Cafe Viskan och vi planerade vår lilla semester i Augusti till magiska Mykonos i Grekland.

Efter frukosten unnade jag mig själv lite lyx på den i särklass LYXIGASTE salongen i Borås, och med lyx menar jag INTE divig personal, överklass attityd och dyra priser utan ren LYX av kärlek till allt som har med ditt hår att göra..jag har hört så mycket om den nya salongen så jag var bara tvungen att boka in en tid hos Östlings Salonger
Jag gjorde en OLAPLEX inpackning och njöt av varje sekund i massagestolen.

Jag älskar att iakta och se hur entreprenörer har skapat något nytt & jag kan säga det att ALLT från att man går in i salongen till man går ut är sååååååå genomtänkt & positivt! Bra jobbat Hannele & Magnus. 

Jag fick inte bara en skön behandling av Petra utan jag fick en upplevelse av positiv energi, nu har jag bokat en ny tid för att färga håret senare den här månaden och jag bokstavligt LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!! 

 

Jag är så nöjd & jag rekomenderar verkligen mina läsare som söker en härlig atmosfär att bli fin i , inifrån & ut så har jag hittat rätt. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln