Bener24fit

Bästa tiden att vara sjuk..

Igår kväll var jag helt slut, jag hade ont i huvudet, täpt i näsan och värk i varje led i kroppen.
helt groggy gick jag upp & lade mig och vaknade lite bättre men sjuuukt trött, visst är det konstigt att man blir sjuk så fort man är ledig? Eller inte! 
Jag tror ( det är min egna lilla teori & inte vetenskapligt bevisat) att kroppen "passar" på att bli sjuk när man är ledig för det är ju för mig enda gången jag har "tid" att vara sjuk. Sen säger MIN teori att en förkylning är en UTRENSNING och man blir av med massa skit och tar sig igenom det och blir starkare, piggare och bättre..

Och det påminde min som mig som ringde Facetime till mig och sa att "Mamma kom ihåg att det är bra att vara sjuk ibland" 

 

Men annars så firar vi påsk med ledighet och härligt väder & massor av frisk luft & sol  i Bunn

Glad påsk från mig 

Tania

Etiketter: glad påsk pttania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln