Bener24fit

Dagarna flyter ihop...

..minst sagt! Men på ett roligt sätt, det är nog "problemet" ( ett positivt sådant) när man jobbar med något man älskar...det känns inte alls som ett jobb! 

Jag har senaste veckan, varit mycket på gymmet en även på centret där vi har rensat lite och möblerat om så våra kunder & klienter kan sitta lite mer privat med oss utan massor med spring, vi känner att när man sitter med oss och pratar om allt runt sin vardag & kost och vi flyter snabbt in på allt möjligt så vill man sitta ostört och det har vi sett till nu, och feedbacken vi har fått tillbaka på så kort tid visar att det var det bästa vi gjort på länge. 

Vi har även startat super måndagar med drop in, där våra kunder kan komma in och scanna sig , få uppföljning osv av sina resultat & delmål utan att behöva låsa sig till en viss tis så måndagar mellan 16-19 finns jag & Marcus på centret och hjälper er . 
 

idag är det min "lediga" onsdag som är fullbokad med möten, att jag inte lär mig konsten att boka av..
Men ack så svårt det är när man har så kul på jobbet..som Ni ser i videon nedan. 

Love what you do!! 

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln