Bener24fit

Alexandra

En tragedi, helt ofattbart..när jag igår fick reda på att min PT klient Alexandra hade blivit mördad, stannade världen att snurra. 

Jag lärde känna Alexandra när hon blev min PT klient i höstas, vi kom varandra så nära för vi har samma nationalitet , kommer båda från Libanon. Vi hade samma humor, skrattade hela tiden och jag njöt av varje sekund av våra pass, jag såg till att jag inte var inbokad efter henne så vi kunde sitta och ta en kaffe ihop och bara prata. För att vara 22år var hon så klok, smart och intressant som person. 

Hon var otroligt positiv och hade på högra handleden en tatuering...med just "Think Positive" och varje gång hon gjorde burpees( vilket hon hatade...) så sa jag titta på höger handen Alexandra & fokusera på ditt mål 


 

Som hennes personliga tränare så kom jag henne så nära, hon blev som en lilla syster för mig som jag verkligen brydde mig om & som jag var så stolt över! Hon var utbildad, stark, ambitös och jobbade på ett boende för ensamkommande flyktingbarn & det skulle hon göra en max ett år för att sen plugga vidare...
Hon ÄLSKADE sin mamma, hon pratade alltid om deras relation och att hon var hennes bästa vän..

Vårt mål med träningen var inför resan till Libanon den 15e februari så skulle hon ha en kropp värd den gudinna hon var..och vi var dagar från att komma i hamn. Hon var så målinriktad & så glad, alltid så positiv och hon såg framemot alla fina kläder hon skulle ha på sig.

Men den glädjen, den glöden som verkligen lyste igenom henne och som hon spred runt sig...släckte en kille på det boendet hon jobbade på igår. 

Hon har lämnat oss, det är en förlust för oss som kände henne , för hon hade drömmar som hon inte hann uppfylla och jag känner stor sorg för hennes mamma & familj, men också för hennes bonussyster Lejla , dom två- vilket radarpar dom var. 

Må du vila i frid vackraste ängel, en tröst är att min mamma tar hand om dig nu..

Onsdag & Torsdag kommer det vara en minnesstund för Alexandra i Korskyrkan i Borås mellan kl 16-20, alla är välkomna.

 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln