Bener24fit

En omtumlande vecka..

En dag innan sin 70 årsdag kände min pappa ett tryck i bröstet , en känsla som har eskalerat under 3 månaders tid, så han åkte upp till sjukhuset och blev inlagd , och vi & han fick reda på att han hade fått en liten hjärtinfarkt, som han inte hade märkt av mer än att han bara blev tröttare. 
Min pappa är en väldigt aktiv & ENERGISK person som ALDRIG klagar på trötthet eller värk, så när han väl kände det så var det allvarligt. 

Men vården, all kärlek till alla i vården, vilka änglar dom är på jorden. 

Han blev så väl bemött och fick direkt expertishjälp..så vi fick fira hans 70 årsdag där. Men han var glad & pigg som vanligt tack vare att han fick smärtstillande och medecin. Med alla barn & barnbarn runt sig , en stor familj med glädje. 

Vi var såååå oroliga men min POSITIVA & alltid OPTIMISTISKA  pappa sa  -Jag är 70år & mitt hjärta har jobbat perfekt i alla år, så nu behöver den en liten service med lite nya ledningar och det är det dom ska fixa till, vilket var sant! 

Men ändå oron att allt ska gå bra & inget ska förvärras var alltid närvarande, varje sekund i en vecka..

Jag vill tacka mina systrar, våra män & deras familjer för att dom 24/7 har funnits där, vi har alla samarbetat som synkade små robottar och sett till att vi alla mår bäst & funnits där för min pappa. 

Svåra stunder visar vilka som bryr sig, vi valde att inte berätta vad som hade hänt förän min pappas hälsa var intakt igen, för vi vill inte att någon ska "tycka synd" om oss eller "ringa sönder" våra telefoner för vår fokus har varit att ta hand om vår kära pappa.

Jag hoppas Ni respekterar att min far just nu behöver LUGN & RO och att inte ringa honom  nu då VILA är högst prioriterat just nu...

Tack alla som smsat & hört av er via facebook & PM, och tack alla som har bett för min pappa och tack alla som har tröstat mig & mina systrar när vi varit som mest oroliga..

Tack  Mamma &  "The holy Mighty" att du lät vår pappa finns kvar ett bra tag till...

Kramar 

Tania, Michelle & Diana

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln