Bener24fit

Bokstavligt hadikappad

Jag har varit utan mobiltelefon i snart en vecka, vilket har varit skönt med sjuuuuuukt irriterande, jag har kunnat koppla upp mig via wifi, men inte ringa/ ta emot samtal sms osv..
Men snart så kanske min nya mobil hittar hem från försäkringsbolaget..jag har haft fullt upp på gymmet & utanför då det har varit födelsedagsfirande, min pappa fyllde 70 & min dotter 7år! 

För övrigt så har allt eskalerat som det vanligtvis gör och jag är fullbokad med mina PT klienter, så sjukt roligt & så fantrastiska resultat alla får. Följ mig på Instagram så får du träningstips, motivation & massor av underhållning av mig & mina fantastiska Pt klienter...

Min önskan att ha en egen PT som pushar mig lite extra blev sann, min man som också är en grym PT som tidigare endast coachat killar mot fitnessmål har nu joinat mig i mitt bolag PT Tania & CO och kommer coacha många av mina klienter i specifik styrka och jag förhandlade mig till 5 PT timmar i veckan & nu en vecka in i avtalet är känslan magisk att ge ALLT!!

Så följ mig på Instagram där heter jag @pttania.se så blir ni uppdaterade..

För mer info om mig & mina PT tjänster besök www.pttania.se

 

Etiketter: ner i vikt pttania.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln