Bener24fit

Dagen D :-)

Måndagen den 4e januari är den första måndagen det här året & vad händer på måndagar, nya starter, nya mål, man testar igen, man omstartar..ja finns många synonymer till måndagar..
Jag brukar vara emot att starta på nya kostscheman just på m¨åndagar för att det psykologiskt påverkar en , missar man måndagen så känns det som man kan slarva i sex dagar till och börja nästa måndag, så när man bestämmer sig så ska man kickstarta direkt..dagen efter! 

Jag har några helt magiska PT klienter som inte ville vänta till en nystart i januari utan ville starta direkt för 10-12 veckor sedan, de är i en helt magisk form idag se på Ida, hon har bränt 61cm runt om kroppen & inte bara minskat i cm & kilon utan även i styrka...

När vi gjorde styrketesterna så avslutade hon med över 30 min i jägarställning!!! 

Jag är så imponerad av Ida & alla PT klineters helt magiska resultat..här har vi Jessicas galna resultat...

Jessica Tapaniaho är även coach i mitt hälsoteam, känner Ni henne så ta tag i den stjärnan och be henne hjälpa er med kosten & träningstips..

Själv är jag sjukt taggad och bättra på mina resultat och sätta in en ännu högre växel så följ mig på instagram och håll er uppdaterade.. @pttania.se jag gillar att testa alla möjligt kostscheman, träningskombinationer osv på mig själv för att veta exakt vad mina kunder kommer gå igenom osv med förbränning, hunger, energi, mättnadskänsla, sötsug mm
 

Nu ska jag lägga mig och sova, visste Ni att sömnen är minst lika viktig som kosten & träningen..it is!! Mer om det i ett inlägg här i bloggen snart..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln