Bener24fit

En man som heter Rune..

Igår åkte jag & Marcus till Göteborg för att gå på bio & bara ta det lungt med god mat och inga måsten...det blev filmen "En man som heter Ove" 

Vi hade en egen "Ove" när vi växte upp, han hette Rune och var en väldigt ensam och arg man, introvert och pratade knappt med någon, varje dag kom han till livsmedelsbutiken som min pappa ägde och där jag satt i kassan och han köpte något litet och ville alltid ha växeln i "gamla" mynt , så sakta lärde man känna honom och min mamma som alltid lagade lunch började skicka med honom mat ( jag tror vi invandrare gillar att ge folk mat för det gjorde dm i filmen också) sakta började Rune bli mer social och skoja och även äta lunch med oss eller få med sig det hem. 
Han blev en bonus släkting..

Jag kunde inte hålla tillbaka tårarnaunder filmen  för när vi gjorde allt detta för Rune tänkte jag inte så myclet på vilken stor grej det var för honom, jag tror alla vi har en "ove" i vårt liv eller kommer få en eller bli en..så se den filmen om N har möjligheten. 

Efteråt blev det lite god mat på Restaurang Divan i Göteborg, det är just där som maten smakar som min mammas mat..

 

Det var en skön dag/kväll bara jag & min Marcus och vi njöt, skrattade och planerade det som väntar 2016, kan säga att mycket hände 2015 men det är en droppe i havet mot vad som väntar 2016...

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln