Bener24fit

Det bästa som finns..

JAg fotar & mäter mina PT klienter ofta, det är för att jag viull se att vi följer planen samt hinna göra lite justeringar så vi aldrig hamnar i en "platå" nivå utan får resultat hela tiden..dom resultaten jag har lovat dom. 

Allså känslan när man SER resultaen på 12 veckor är magisk...här har jag bilder på 3 av mina pt klienter som har godkänt att jag får visa deras resultat..

Den här fina tjejen Sandra är tvåbarnsmamma och när hon var på konsultation hos mig kunde hon knappt gå utan att rtggen värkte, men hon hade ett "GO" att hon ville stärka sin kropp, sakta & med rätt typ av träning så lyckades vi ändra om hela hennes kroppshållning & styrka!! Att hon samtidigt gick ner massor i vikt var bara en bonus! Hon är grym och är nu en del av mitt Hälsocoach team, så känner Ni henne ta tag i henne fort som bara den för att hon ska coacha er till bättre hälsa & styrka i kroppen 
 

En annan stjärna är ju Catrin Elf som har även hon fått otroliga resultat!! Se på henne...
Ord behövs inte här..

Läs mer om Catrins resa HÄR 
Igår fick jag lov att dela dom här resultaten...

Visst är det magi? Nej faktiskt inte det är noga uträknade kostscheman, ner på minsta lilla kalori & massor av svett, skratt & motivation PT TANIASTYLE som jag kallar det , läs mer om mig som PT här

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln