Bener24fit

Över 25 min i jägarvila

Idag hade jag och min PT klient Linnea Jonsson en mätning, vikt & styrketester..

Hon har senaste 4 veckorna bränt över 5kg..fett!! Minskat med över 48cm runt om i kroppen & hennes styrka...Oooooh MY god!! En av övningarna  på styrketestet är jägarvila..
 

Linnea ökade i alla styrketester men i jägarvila ökade hon från 1min & 26sek,
 till 25min & 7sek i sträck!!!

Linnea kontaktade mig via Instagram & jag kände inte henne så väl när vi började träna ihop, men många pass senare & många skratt, mycket svett & ett j-la GO i den tjejen så läääängtar jag till våra pt pass.. hon har aldrig sagt orden "jag orkar inte" utan hon bara kör och med 100% fokus på kosten och 100% på våra pass ihop så är dessa resultat helt uträknade och det är därför jag kan GARANTERA mina PT klienter resultat!  Se videon nedan på en potpurri från Linneas PT pass med mig..
 

Linnea, jag lyfter min hatt & bugar djupt för dina resultat & att jag får äran att tillsammans med dig forma DIN drömkropp! 
Läs mer om mig som pt på www.pttania.se

Etiketter: resultat pt tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln