Bener24fit

Hemma från Geneve

Det är svårt att sätta ord på min vistelse i Geneve, jag har fått lära mig så mycket! Såååååå mycket! En ny JET Drink som boostar din kropp med proteiner, energi, fibrer mm mellan dina måltider..så glöm mellanmål...här har vi en revolutionerande ny blandning av våra prodiukter som hindrar "hunger känslan" du är "ALL SET with the Jet" och förbränningen & ämnesomsättningen är på topp..

Mer om JET drinken i ett senare blogginlägg då mina PT klieneter, kunder & teammedlemmar ska uppdateras FÖRST,  sen så...

Vi var på julfest med Herbalife i Geneve, temat var Silver & White Snow Ball Gala, här nedan är en liten video 

I fredags hade jag en heldag i geneve och passade på att köpa julklappar till barnen & mig :-) Marcus var upptagen med lite jobb men det var ganska skönt att bara gå runt och bara vara...hittade bla nya hörlurar! :-) 

Men tillbaka till min underbara vardag & på gymmet igår..

idag väntar en hel dags pt träning med mina klienter på gymmet...åhhh vad jag älskar det..läs mer om mig som pt på www.pttania.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln