Bener24fit

Känslan av exklusivitet..

Igår fick vi vara med om en utbildning som är "out of this world" på några timmar lärde jag mig mer än vad jag gjort på 3 år och det är inte konstigt då den här utbildningen är spjutspets utformad för ledare. Av 4 miljoner Herbalife medlemmar är vi exklusiva 1300personer här och lär oss om fördjupningen i coaching, utveckling och nya produkter i Herbalife. 

Förstår Ni att vi blir behandlade som kungligheter ?! 1300 av 4 miljoner?! Wow!!! Jag är så tacksam att jag får vara med om detta..

Dress koden var business så jag valde den här vackra klänningen från Halebob från La Vendetta Clothing

Följ mig på instagram "pttania.se" så blir du uppdaterad :-) 

Kramar från mig 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln