Bener24fit

Framme i Geneve

Tidigt igår så var det dags att ta sig i en pågående orkan till flygpkatsen med risken att alla flyg är inställda men det var det inte, man skulle tro att det skulle hindra mig från att se ut ett par solglasögon som matchar min nya vinter jacka...(!) men nej då...jag provade fram ett par.

I Geneve pågår just nu en utbildning för blivande President Team medlemmar i Herbalife  & vi har kvalificerat oss till det, att träffa så framgångsrika coacher och få umgås och lära av dom är guld värt. 

Utbildningen hålls i lyxiga hotellet Kempinski i Geneve & vi registrerade oss igår & fick så vackra gåvor..se filsnutten här..

Kvällen avslutades med ett fantastiskt party med mycket dans mm:-) 

Den här fina klänningen kommer från The love & Lemons som finns hos La Vendetta Clothing

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln