Bener24fit

Utbildning i Geneve

Nästa vecka är jag & Marcus i Geneve på en lyxig retreat för Future President Team med Herbalife. 

Dresskoden är business på dagarna & kvällarna är det lyxiga champnge fester och en avslutnings GALA med temat Snow :-) Lyx på hög nivå! 

Så igår var vi på shoppingrunda för att förse oss med lite lyxiga plagg och Marcus började hos Brissmans & fick sån proffesionell hjälp av ägaren.

För mig blev det några uppsättningar klänningar hos La Vendetta Clothing 

Den här klänningen ovan köpte jag & den är från ett av mina favorit märken For Love and Lemons och den hittar du HÄR  det blev även ett par stövletter lagon kaxiga och helt i min stil från Steve Madden och dom hittar Ni HÄR, nu hade även en klänning jag var med och köpte in under en inköpsresa i Oslo och den hittar Ni HÄR 
Michela vet verkligen vad som passar mig och allt jag provade satt som en smäck och tillslut sa Marcus att jag inte fick prova mer då allt sitter så snyggt så vi kan inget annat än köpa det..:-) så gå dit och kika på kläder till julfesten & även till en lyxigare vardags look! 

Så Nu känner jag mig ganska redo för den resan, och det ska bli så intressant att lära sig mer på djupet av så talangfulla människor inom Herbalife. 

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln