Bener24fit

Fun Simple Magical

Jag kommer så nära mina PT klienter att vi har såååå sjukt kul ihop på ett mycket avslappnat sätt, dom svär åt mig samtidigt som jag får saltiga blöta svettkramar och många endorfin laddade sms efteråt om hur lyckliga dom är att dom har klarat av en "challenge" som kan vara allt från att lyfta tungt i knäböj, göra armhävningar på tå eller tex 100 burpees i sträck...

Jag bara älskar dom...jag får vänner för livet..

Jag är som många vet höjdrädd och deträcker bara att komma upp 1,5meter och jag tänker på min begravning :-) så igår sa min PT klient Pia att vi ska utmana varandra, hon ska göra knäböj med mig på axlarna och jag ska utmana mig själv i rädslan av höjder och lita på henne 100% ...vilken kick jag fick av det..efteråt. 

Men så här kul har vi faktiskt på våra pass..

Löööööööv it, lööööv them....! 

Idag har jag lyxen att få en liten lucka och då ska vi försöka hitta en / två nya kostymer till Marcus för det visar sig att nästa vecka när vi ska till Geneve så är det hela 3 fester vi är bjudna på..mer om det i bloggen imorgon. 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln