Bener24fit

#21dayshakechallenge

Igår startade min 21 day shake challenge, vilket innebär att man ska tillägga en näringberikad shake/ smoothie till sin frukost i 21 dagar för att känna av energin man får av näringen. Som Ni ser ovan är jag och min PT klient Angelica gaaaaanska pigga för en tidig onsdagsmorgon, jag som trebarnsmamma och hon som ung hårtarbetande tjej nsom tränar nästan alla dagar i veckan och är mitt i sin karriärstege båda har något gemensamt..vi äter en näringsrik frukost!! 

 

Just nu syns vi överallt på instagram och vi är mååååååånga över hela värden som kör våra egna 21 day shake challenge..

Så skynda dig att ta tag i din City wellness coach & har du ingen så ta kontakt med mig så förser jag dig med ett 3 dagars prova på paket så du kan känna kraften av vad god näring gör ..vi postar det vart du än finns i Sverige & värden direkt från Herbalifes lager i ditt land. 
Skicka ett intresse medelande HÄR

Eller gå direkt in på vår webshop ( om du inte redan har en coach) & köp ditt paket direkt här det ingår alltid kostnadsfri coaching för alla våra kunder..

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln