Bener24fit

Garanterade resultat

Som Personli Tränare har jag alltid garanterade resultat, dvs jag & kunden kommer fram till han/hennes mål och sen jobbar vi tillsammans mot målet. Vi ska båda ge 100% för att nå målet, det sätter stor press på mig att ha 100% koll och verkligen ändra om kost & träningsschema hela tiden så vi aldrig får en "platå" och 100% att klienter följer mina order om kost, vila & träning. 

Når man ej m´ålen på 12veckor så får man pengarna tillbaka..

Med Catrin Elf lovade jag henne 10kg i vikt nedgång på 12 veckor, hon sa tthon var nöjd om hon bara gick ner 6 kg och super nöjd om vi brände bort 1..i onsdags var vi på dagen inne i vecka 12 och vi gjorde en vägning, mätning & styrketester..
Här är resulteten : 

Vikt -10,4kg varav fett -12kg & +1,6 kg i muskler!! 

Utöver att hon nu nått sitt mål med vikten så har vi nu satt nya mål att bygga muskler och mer styrka så håll ögonen öppna och följ hennes resa här..

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln