Bener24fit

Tacksamhet

Igår var en ännu helt magisk dag, dagen började som vanligt med ett intensivt träningspass med fokus på mage som Ni ser här nedan 

Idag var jag på en Wash & Blow hos Vildana på Salong Fazli det är då att man tvättar håret ordentligt får en skön inpackning och så fönar dom & stylar håret, det är såååå lyxigt och det UNNAR jag mig varje vecka..

så ovaligt för mig att se mig själv i annat än träningskläder :-) men älskar mode och älskar shopping så det blir ändå att man ständigt uppdaterar garderoben..efter en lunch med en god vän var det tillbaka till gymmet för att köra gärnet med mina kära klienter...som får helt fantastiska resultat..och jag kommer dom väldigt nära då vi tillbringar många timmar ihop och jag stöttar dom i att uppfylla sina mål.

Igår blev jag såååå rörd när jag fick den här fina gåvan efter ett pass..

Jag är så tacksam, för att jag får möjligheten att uppleva allt detta, tacksam att jag kan göra en förändring och tacksam för så mycket kärlek jag får av mina pt klienter..tack tack tack <3

 

.....följ mig på instagram för mer videos & träningstips @pttania.se
Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln