Bener24fit

Halloween

För mig är halloween ngt nytt jag gillar faktiskt mer "alla helgona dagen då det blir så vackert på kyrkogården och det ger oss en tid att reflektera livet, helga våra kära som gått bort och minnas dom. Jag och min mammas vännina Arja var på kyrkogården hos min mamma och tände ljus och pratdae, jag älskar Arja då hon var min mammas bästa vän och vi kan prata om allt, vilket vi gjorde...

på kvällen var jag & Marcus bjudna på en halloween fest på X&Y med Angelica och vi förberedde oss med att sminka oss jos Josefin,på Helens Beauty Center.

Jag blev sminkad till en katt :-) det tyckte jag var läskigt nog.

Angelica kom hem till oss och vi chillade lite innan vi tog oss till fetsen..blev många roliga kort..gå in på #helgonet15 på instagram för att se mer ..

Det var hur trevligt som helst att se alla utklädda som bokstavligt gick all in..

Vid 23 tiden var vi hemma , det märks att man är vuxen nu :-) man orkar inte lika mycket party och föredrar en lugn kväll med nga avsnitt serier på Netflix i myskläder :-) 

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln