Bener24fit

Tatueringsdax...

Det finns dagar som är lite knasigare än andra och igår var en sådan dag : Dagen börde med tidiga PT kunder men sen tog jag mig ner till salong Fazli för att få håret ordentligt tvättat, få i lite inpackning och fönat så där fräscht hos den nya frisören Viladana. En Wah & Blow som det så fint heter..

Sen mötte min man Marcus upp mig för att gå till tatuerings studion Pistolero här i Borås där fina Qia skulle tatuera mig..den tatueringen betyder mycket för mig för den har så mycket värde och kärlek med innebörden. 

Jag valde att tatuera en handstil för att hedra min dotters pappa Yoram, ( som även är mina två andra barns gudfar och som bokstavligt gör ALLT för mina barn..ALLT! )även för att hedra mina barn naturligtvis, mina mamma & mig själv som mamma.

 

​Han har alltid ( även innan vi fick barn ihop) alltid gjort allt för mig och älskar mina tre barns med obeskrivlig kärlek...

Med hans handstil skrev han mina tre barns namn på hebreiska ( Isaac Micaella Adelle), tar man första bokstaven i barnens namn blir det ordet IMA på hebreiska vilket betyder Mamma...


 

Jag var nervös ifall det skulle göra ont, men Qia var så duktig och vi pratade om allt möjligt och verkligen njöt av tiden, och som vanligt är jag lite små galen så när jag ändå satt där gjorfde jag en tatuering till..

Det är ett Chai som också har en innebörd och betyder LIV på Hebreiska.  Liksom romerska bokstäver, har även det hebreiska alfabetet nummervärden. En annan tillämpning av begreppet Chai, som har nummervärdet 18, är i olika sammanhang där man tex donerar pengar till välgörenhet. Man ger gärna en summa multiplicerad med 18, till livet.

Sen när jag ändå var där passade jag även på att pierca mig också & allt detta på två timmar, tur att Marcus var där med mig annars hade väl jag varit oigenkänlig när jag kom ut från Pistolero..

Ett stort tack till Qia, som med så mycket kärlek tatuerade mig och gjorde hål i mig och verkligen tog hand om mig...Kontakta henne på Pistolero för att boka tid..

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln