Bener24fit

Effekten av PRP

I början av 2015 började jag behandla mitt ansikte med PRP behandlingar av  Mats Stolt och det är det bästa jag har gjort...
PrP behandlingen resulterar i att kollagenproduktionen ökar och det resulterar i en hud med lyster och elasticitet som verkligen strålar.. 
Här ser man skillnaden på två bilder som är tagna med ca 1 år emellan...

 Gå in på Nordic Hair Clinic där dom gör dom här behandlingarna och läs mer...Prp behandlingar hjälper även mot håravfall läs mer HÄR i september öppnade Nordic Hair en klinik i Göteborg och jag har fått äran tack vare mina fina resultat vara med i deras marknadsföring..

Jag är sååå nöjd och rekomenderar er verkligen den här behandlingen och boka en tid redan idag..

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln