Bener24fit

Föreläsning på PT skolan..

Igår var jag i Göteborg och föreläste om hur man bygger ett varumärke inom PT världen, som jag har lyckats med. Det var ett härligt gäng blivade Personliga Tränare och jag önskar dom verkligen all lycka i sin nya roll..

Sen var det bara att åka hem & köra mina pass med mina helt underbara pt Klienter, jag har såååå roligt med dom att Ni anar inte, våra diskussioner före , under & efter passen gör att jag kommer dom så nära och jag längtar efter varje pass med dom :-) igår hann jag köra ett eget pass sent på kvällen & det var sååå skönt att släppa lite energi...jag vill oftast köra passen med mina klienter & det kittlas i hela min kropp men jag måste vara fokuserad på deras rörelser, hållning etc så jag måste "hålla mig" :-) 

Nu har vi även inlett ett samarbete med payson och man kan delbetala sitt PT paket ( som man får en offert på vid en kostnadsfri PT konsultation) i upp till 30 månader. 
Boka din PT konsultation via sms på 0733777677 eller 0708776688 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln