Bener24fit

Toppen av isberget

Idag ska jag föreläsa på Body Fight PT school om mina framgångar som Personlig Tränare, jag känner mig hedrad men jag gör det med ett stort ansvar för det som syns på Instagram & facebook är bokstavligt endast toppen av isberget.

Älskar man sitt yrke och har bakgrunden som Näringscoach som jag kombinerar med mina PT kunskaper så blir resultaten magiska, jag jobbar inte heltid,  jag jobbar alltid. Mitt mål med mitt jobb är inte mer pengar det är mer hälsa, jag älskar när jag ser hur min klient förändras med styrka, välmående och bättre självförtroende, krydda det med MYCKET skratt & positiv energi så blir resultaten just MAGISKA...

Jag älskar att sätta ihop olika utmaningar varje vecka och igår hade vi color challenge där man skulle kombinera lite motorik och styrka och det var mycket svårare öän det ser ut..men det bjöd oss alla på många skratt och ordentliga träningsvärk dagarna efter kan jag lova..

Bloggar mer om hur det gick idag på föreläsningen annars kan Ni följa mig på Instagram så blir Ni direkt uppdaterade via @pttania.se
 

Kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln