Bener24fit

Var får jag min energi ifrån? 

Det är en bra fråga, en myckt bra fråga..var får jag min energi ifrån? 
Eftersom jag har en aktiv livsstil och jag inte sitter så mycket på dagarna behöver jag energi för att både kroppen och hjärnan ska fungera optimalt, vi har alltid hört det att frukosten är den viktigaste måltiden och därför berikar jag min och min familjs frukost med näring från Herbalife. Ja du läste rätt jag BERIKAR kosten med näring, jag ersätter inte eller "hoppar" över mat jag tillsätter näring..
Så här ser min gröt ut på morgonen, havregryn plus äring från Herbalife, så här gör jag min frukost ...tar 3 minuter och jag får i mig all näring jag behöver..

Just nu är det choklad protein gröt som jag gör, vilket ger mig hur mycket energi & näring som helst...självklart äter jag minst 6 måltider till på dagarna och berikar även mina träningspass med rätt typ av kostillskott för just den akrtiviteten..som Ni ser på videon här nedan så är det minst sagt ingen brist på energi...
 

Vill Ni veta mer om hur du berikar din frukost, går ner i vikt, bättre träningsresultat så boka in en kostnadsfri behovsanalys hos mig eller mina City Wellness kollegor..

Känner du ingen av oss så skicka gärna ett sms på 0708776688 så får du mer info..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln