Bener24fit

Clown..

NI vet att man alltid har ett par skor som man ALLTID väljer när man bara vill vara , typ när jag tar mig till skolan med barnen på morgonen eller ska gå och handla eller bara snabbt ut ett ärende & det har varit mina "clown" skor som min dotter Ella kallar dom..dom är väldigt färgglada och jag tillomed spexade till dom med två olika färger på skosnörena..Rosa & silver av alla färger :-) 


 

När min syster och jag igår tränade ihop så såg hon dom & sa..-.Tania vill du byta skor med mig?! 
Då hennes var i mina ögon mycket snyggare så var det självklart!! Så igår när vi åt lunch så hade jag på mig dom...då jag var på gymmet hela dagen med kunder så tog jag bara en snabb paus & åt på Fruits & Friends med syrran & Marcus..
 

När Ella såg bilden i min mobil så säger hon, men mamma hur kan du gå med dom nya clown skorna så på stan, se vad fint Moster Michelle klär sig :-) 

Ha ha ha ha jag antar hon är i den åldern där hon tycker mamma är lite konstig :-) 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln