Bener24fit

Det hänger på håret..

Min vän Fazli expanderar och nu har den lilla frisörsalongen med 3 stolar redan hunnit bli dubbelt så stor och nya medarbetare & grymma frisörer är på plats utöver Marc & Calle...jag bara ÄLSKAR atmosfären dom har som en liten oas i sig när man kommer innanför dörren till salongen så är man direkt i en helt annan värld. Love it! 

Sen var det bara att ta sig till gymmet för dagens alla pt klienter ( Läs mer om mig & PT online HÄR
 

Efter många pass var håret uppe i en toffs igen, blir ganska varmt med utsläppt hår...min sista PT klient var Michela Castellari och hon hade på sig så läckra träningskläder från Juicy Couture SPORT Im so in love

Jag tog på mig hennes fina linne för att hon skulle visa sport bh'n och jag ville behålla den...

Men vi tränade färdigt och Castellari bröt en nagel på fulfingret som hon visar upp :-) 

Imorgon är en toppen dag då jag ska scanna många av mina PT kunder för att se & följa deras delresultat, slår dom ett delmål väntar en fin gåva...

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln