Bener24fit

Vårt sätt att hänga på beachen..

Nu är vi i Barcelona och dagarna bara rusar iväg, halva dagarna spenderas på utegymmet på stranden där vi går igenom olika övningar för kommande 21days bootcamps av alla slag samt tränar...vi har även teamutbildningar som vi varvar med härliga luncher & middgar...

Vi hinner minsann med liiiite shopping också, mest springer jag runt och köper det mina barn beställt ( allt som har med fotboll att göra) men jag hinner unna mig lite fint också

Igår fick jag reda å att jag hade kvalificerat mig bland dom första i Europa till Herbalifes lyxiga semester 2016 och inte bara det utan att jag blir uppgraderad och extra mycket belönad för att ha fått 2 stjärnor av Herbalife och jag är den ENDA i Sverige som har det..

Jag blev sååååå glad så det blev lite fest på kvällen i Barcelona med massor av bubbel...

Imorgon blir det gruppträning för alla på stranden i Barca kl 9.30...ses där ;) följ mig på instagram så ser ni direkt allt vi gör här där heter jag @pttania.se

Kramar
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln