Bener24fit

PT Tania från en klients synvinkel..

Idag har jag en gästbloggare och det är ingen mindre än Angelica Lindblad som tar över min blogg idag och berättar lite hur hon upplever mig som Personlig Tränare...

För ett tag sen bestämde jag mig för att investera mer i mig själv.. Jag kände att det var på tiden att ändra något och när Tania och jag satt i vackra Bunn på kräftskiva med våra Herbakollegor berättade jag om mina planer. Sen var det lixom ingen som sa något på några sekunder (tystnad mellan mig och Tania i mer än tusendels sekunder har nog aldrig inträffat!!) sen var det bara bestämt- det fanns inget som var mer självklart än att jag skulle anlita denna stjärna som min PT i 12 veckor... 

Till att börja med inför första passet var det som att jag var tilllbaka till Angelica 7 år och första dagen i skolan. Jag var nervös!!! Haha..
 

Och det var befogat! Vi har sedan dess haft styrketest, mätning av kroppen, invägning, lagt kostschema, haft svettattacker, ben som inte kan gå, armar som inte kan lyfta, skratt så man flyger av löpbandet, träningsverk 8 varv runt jorden och en utveckling som faktiskt är helt sjuk, för det måste man ändå säga. Igår gjorde vi en mätning och JIIISSES jag som älskar att sätta höga mål kunde inte ens drömma om de resultaten. MAGISKT!!!

Resultat efter 3v och då har jag hela 9 veckor kvar med PT Tania
Resultat efter 3v och då har jag hela 9 veckor kvar med PT Tania

Vad är då konsten? Jag har haft kul på vägen och passionerat längtat till varje pass!! Jag har haft en vilja av stål och fokus som inte någon haft chans att rucka en millimeter. Varit bestämd i varje enskilt val av näring i kombination med vatten, träning och sömn. Planerat mina mål och haft med mig allt jag ska äta för dagen till jobb och träning.. Såklart har träningen varit supertuff, men med ett kostschema som är gjort helt efter mina förutsättningar har kroppen återhämtat sig bra och (uppenbarligen) svarat grymt på träningen. FÄB!!

 

När vi gjorde våra styrketester igår så var det ett bevis på att jag inte bara hade gått ner i vikt jag har blivit mycket starkare ch mer uthållig..

TAAAAAACK alltså tack PTTANIA för all den energi du lägger ner på mig, på alla detaljer och granskningen av allt jag gör- på och utanför gymmet. Har jag inte kommit med ett batteri på 100% har du sett till att det på nolltid varit överladdat innan jag ens hunnit blinka. Inte konstigt att jag skrev denna motivering till dig som årets PT:

Som den inspirerande skönhet hon är får hon mig genom blod, svett och (glädje)tårar alltid att ge det lilla extra, med glimten i ögat men samtidigt total fokus tar PTTANIA träningen till en ny nivå, grymma övningar vilka ger fantastiska resultat. Tania lyfter mig som klient till en högre nivå och boostar mig och mitt självförtroende vilket gör att jag tror på mig själv och känner mig helt bekäm i de mest obekväma situationerna med nya, spännande utmaningar. Tania är en grym förebild och fokuserar på helheten med sömn, näring och en sund livsstil, vilket är otroligt viktigt i dagens samhälle. Jag tycker en kvinna som Tania bör vinna årets PT för alla ovanstående anledningar, men främst för att hon jobbar med hjärtat och sprider kärlek och värme i allt hon gör.

SIKTA MOT STJÄRNORNA OCH LITE TILL DU KAN GÅ HUUUUR LÅNGT DU VILL!!

Angelica Lindblad

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln