Bener24fit

Vad händer..

Nu var det några dagar sedan som jag skrev i bloggen, & det är ju inte likt mig men i söndags åkte jag med min väninna Michela Castellari till Oslo, eller målet var Oslo men vi körde förbi det och runt och sen tillbaka för vi kan inte konsten att lyssna på gps'en...eller titta på en av de 3 vi hade på samtidigt.. läs mer om det HÄR

Tidigt på måndag morgon hade jag lite möten med nya medlemmar i vårt City Wellness Team i Norge som vill starta ett center där och det var ett mycket givande möte och jag var mer än nöjd..

Resten av måndagen spenderades hos en lyxig agentur från vilken Michela beställde in helt MAGISKA klänningar till hösten & Vintern. Kläder som man kan använda till både vardags & fest .. helt magiska !Otroligt vackra! 

Nu har hon fyllt butiken med vackra plagg från kändismärket Hale Bob ( ett märke många kändisar väljer till vardags o så) och det roliga är att dom bara finns i några få ex.. skynda dig in till hennes butik i Borås eller kika in på webshoppen här för att sätta beslag på ditt lyxiga och tidlösa plagg från Hale BoB...

Jag har redan reserverat många så jag tror det blir så att det bara kommer finns ett ex utöver mina plagg på hemsidan nu & framöver...sorry :-) 

Nu ska jag skynda mig till gymmet och fortsätta göra mitt jobb som PT helt fantastiskt :-) här är en rolig video på några av mina klienter från i tisdags.. tryck på play ikonen för att se videon

Vill du anlita mig som PT så boka en kostnadsfri PT konsultation så går vi först genom dina mål och hur jag kan hjälpa dig, skicka ett sms på 0733777677. Min nya hemsida är under konstruktion, mer info kommer snart finnas på www.pttania.se men följ mig på instagram så länge @pttania.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln