Bener24fit

Att jobba hårt..

Wow vilken vecka...jag har bokstavligt bott på gymmet & City Wellness men jag älskar mitt jobb..bokstavligt älskar det!

Min rektor på Bodyfights PTschool och även grundaren , Richard Nilsson har varit uppdaterad om min succé som personlig tränare och ville själv komma och se på siffror och mina klienters resultat och var ngt imponerad av vad jag har gjort på mindre än en månad som nyexaminerad BodyFight personlig tränare

Den vanligaste frågan jag får är när folk frågar mig, när hinner du träffa dina barn, hmmmm...min fråga är hur jobbar Ni? Jag jobbar 10-12h per dag 2-3av dom timmarna är innan mina barn vaknar och 2 av dom är efter att mina barn har lagt sig resterande 5 till 7 timmar jobbar jag när mina barn går i skolan..så då har jag förklarat det. Jag är alltid hemma när mina barn vaknar, och jag är alltid hemma när vi gör läxor, äter , myser & nattar dom. 
Sen har jag lyxen att jag har tre pappor till mina barn och dom hjälper mig 100% ...capish! 
Så då har vi fått det avklarat :-) 

Bara för att man är mamma betyder det inte att man ska jobba mindre, jag vill ge min familj det bästa av livet och det krävs pengar till det och jobbar man med kvalité och hårt samt leverar resultat så spelar det ingen roll vad du jobbar med så tjänar du pengar och utöver det växer som människa...

Att jag har kul på jobbet är för att jag har valt att skapa en atmosfär där man vill vara, folk älskar positiva människor och människor som bygger upp & hjälper upp andra...jag är en sån. 

Sen har jag en pengarna tillbaka garanti..om man ej får dom resultat av sin träning  som jag har lovat på första pt konsultationen..får man alla pengar tillbaka..

 

Jag kommer föreläsa på Body Fights Pt skola under kommande utbildningar hur jag lyckas med det jag gör mer detaljerat men en huvudingridiens är alltid HÅRT arbete..inget kommer gratis. 

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln