Bener24fit

Lyckan av resultat..

Finns inget härligare än en kund som har fått resultaten vi har kämpat för & igår gjorde jag & min PT Kund Pia en mätning..på 3 veckor har hon gått ner 5,7 kilo och minskat med totalt 49cm runt hela kroppen!! 
​Så det överaskade jag henne med en 5 kilos gåva och det var en fin Happiness T-shirt från www.furia.se 

Jag älskar energin mina klienter ger mig och att jag även får lov att lyfta upp dom, under en hel timma kan vi prata & ge ALLt samtidigt, som en av mina klienter sa igår...du förvandlar allt till det bättre du borde bli en psykolog...( jag sa till henne att inte ge mig några nya karriäridéer nu för jag är lättpåverkad :-)  ) 

Det roliga med våra pass är att jag kör igenom dom själv innan någon klient testar så då vet jag exakt hur mycket vi kan ta ut oss på det passet, så ingen mygel att det är för tungt eller hårt...det ska göras.

Önskar er alla en helt fantastisk dag och glöm inte följa mig på instagram "taniamarkarian" heter jag där också :-) 

Kram
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln