Bener24fit

Min dag på gymmet...

Mina söndagar brukar vara uppbokade på gymmet med mina Pt klienter och då är det verkligen "packat" på schemat...och igår körde vi helkropp med många nya uppgifter att klara av, dvs att under passet klämma in 200st magövningar % 50 st Burpes utöver det dom skulle göra...och alla klarade det !
 

Min väninna Michela Castellari har bokstavligt abs of steel och klarade av många fler...läs hennes blogginlägg HÄR 

Jag hade testat det här passet tidigt på söndagen och visste exakt hur mycket jag kunde pressa mina klienter att utföra alla övningar, det är viktigt att veta att mankan göra det som ett exempel, if I can do it - you can do it!!  

Under passen är jag sjukt fokuserad på att man gör alla övningar rätt så vi ska undvika skador men även för att få full effekt...

Men sen hinner vi med en & en annan selfie..

Här är ett litet videoklipp från dagens härliga klienter...

Snart dax för löpteknik med en klient i den friska morgonluften...önskar er alla en magisk dag...

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln