Bener24fit

Ge ALLT!

Jag är galen ibland, ja Ni kanske tycker jag är det konstant men jag tycker det stämmer ibland och jag vet att det lyfter upp människor när man är sig själv så det här PT yrket passar mig sååå bra! 
Se bara på det här klippet jag lade ut på Instagram igår..

Det här citatet stämmer bra in på mig...
 

Att mina PT klienter får resultat är ett kvitto på att jag gör ett bra jobb, kosten är 80% av resultaten så den måste dom vara strikta med annars kan dom inte GE allt på passen och det är det jag vill..

Jag har ett annorlunda sätt att testa om jag har kört slut på mina klienters armar/axlar och det är "flätan" OM dom lyckas fläta mitt hår så är det ett tecken på att dom kan ta i liiiiiiite till och vi fortsätter..

Så när ni ser mitt hår flätat så här fint så vet Ni att någon av mina fantastiska PT klienter har fått lida MEN dom kommer snart ha riktigt fina ‪#‎pttania‬- KICKASS

Nu väntar en fullspäckad dag...vill Ni följa mig på Instagram så blir ni uppdaterade med många roliga & inspirerade videos med min träning som Ni ser här nedan...

Missa inte 21 dagar utmaningen som börjar den 7e september, mer om den kan Ni läsa i blogginlägget från igår..


Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln